Agnetha Faltskog – Discografia

Indietro

La discografia completa di Agnetha Fältskog

Discografia solista

Album

  • 1968 – Agnetha Fältskog
  • 1969 – Agnetha Fältskog vol. 2
  • 1970 – Som jag är
  • 1971 – När en vacker tanke blir en sång
  • 1975 – Elva kvinnor i ett hus
  • 1980 – Nu tändas tusen juleljus (con la figlia Linda Ulvaeus)
  • 1983 – Wrap Your Arms Around Me
  • 1985 – Eyes of a Woman
  • 1987 – Kom följ med i vår karusell (con il figlio Christian Ulvaeus)
  • 1987 – I Stand Alone
  • 2004 – My Colouring Book
  • 2013 – A

Raccolte

  • 1973 – Agnetha Fältskogs bästa
  • 1979 – Tio år med Agnetha
  • 1985 – Teamtoppen 1
  • 1986 – Sjung denna sång
  • 1986 – Agnetha Collection
  • 1996 – My Love, My Life
  • 1998 – Svensktoppar
  • 2008 – My Very Best

Singoli

In svedese

  • 1967 – Jag var så kär / Följ med mej
  • 1968 – Slutet gott, allting gott / Utan dej mitt liv går vidare
  • 1968 – En sommar med dig / Försonade
  • 1968 – Den jag väntat på / Allting har förändrat sig
  • 1968 – Sjung denna sång (con Jörgen Edman) / Någonting händer med mig (con Jörgen Edman)
  • 1968 – Snövit och de sju dvärgarna / Min farbror Jonathan
  • 1969 – Fram för svenska sommaren / En gång fanns bara vi två
  • 1969 – Tag min hand låt oss bli vänner / Hjärtats kronprins
  • 1969 – Zigenarvän / Som en vind kom du till mig
  • 1970 – Om tårar vore guld / Litet solskensbarn
  • 1970 – Som ett eko / Ta det bara med ro
  • 1971 – En sång och en saga / Jag skall göra allt
  • 1971 – Kungens vaktparad / Jag vill att du skall bli lycklig
  • 1971 – Många gånger än / Han lämnar mig för att komma till dig
  • 1971 – Nya ord / Dröm är dröm och saga saga
  • 1972 – Vart ska min kärlek föra / Nu ska du bli stilla
  • 1972 – Tio mil kvar till Korpilombolo / Så glad som dina ögon
  • 1973 – Vi har hunnit fram till refrängen / En sång om sorg och glädje
  • 1975 – Dom har glömt / Gulleplutt (versione svedese di Golliwog)
  • 1975 – SOS (versione svedese) / Visa i åttonde månaden
  • 1979 – När du tar mig i din famn / Jag var så kär
  • 1987 – Karusellvisan (con il figlio Christian) / Liten och trött (con il figlio Christian)
  • 1987 – På söndag (con il figlio Christian) / Mitt namn är Blom (con il figlio Christian)

In tedesco

  • 1968 – Robinson Crusoe / Sonny Boy
  • 1968 – Señor Gonzales / Mein schönster Tag
  • 1969 – Concerto d’Amore (versione tedesca di Det handlar om kärlek) / Wie der Wind (versione tedesca di Som en vind kom du till mig)
  • 1969 – Wer schreibt heut’ noch Liebesbriefe / Das Fest der Pompadour
  • 1970 – Fragezeichen mag ich nicht/ Wie der nächste Autobus
  • 1970 – Ein kleiner Mann in einer Flasche / Ich suchte Liebe bei dir
  • 1972 – Geh’ mit Gott / Tausend Wunder (versione tedesca di Jag skall göra allt)
  • 1972 – Komm doch zu mir / Ich denk an dich (versione tedesca di Han lämnar mig för att komma till dig)

In inglese

  • 1974 – Golliwog / Here for your love
  • 1982 – Never again (con Tomas Ledin) / Just for the fun (di Tomas Ledin)
  • 1983 – The heat is on / Man
  • 1983 – Can’t shake loose / To love
  • 1983 – Wrap your arms around me / Take good care of your children
  • 1983 – It’s so nice to be rich / P&B
  • 1985 – I won’t let you go / You’re there
  • 1985 – One way love / Turn the world around
  • 1985 – Just one heart / Click track
  • 1985 – The angels cry / We move as one
  • 1986 – The way you are (con Ola Håkansson) / Fly like the eagle (con Ola Håkansson)
  • 1987 – The last time / Are you gonna throw it all away
  • 1988 – Let it shine / Maybe it was magic
  • 1988 – I wasn’t the one (who said goodbye) (con Peter Cetera) / If you need somebody tonight
  • 1998 – The queen of hearts
  • 2004 – If I thought you’d ever change your mind
  • 2004 – When you walk in the room
  • 2004 – Sometimes when I’m dreaming
  • 2013 – The one who loves you now
  • 2013 – When you really loved someone
  • 2013 – Dance your pain away

468total visits,1visits today